Chic

Inspiratie

Echte schoonheid begint bij een goede basis. Kijk naar CHIC, een witter dan witte troschrysant. Onderscheidend door de in het oog springende combinatie van hagelwitte bloemlinten in contrast met het frisse, felgroene hart. CHIC is een stijlvolle, moderne, witte chrysant die absoluut waar voor zijn geld biedt en daarom niet mag ontbreken in uw chrysanten assortiment.


De bloemen behouden hun sierwaarde door de uitstekende transporteerbaarheid en zeer goede vaasleven. De geweldige verfbaarheid maakt CHIC extra bijzonder: bloemen in ongebruikelijke kleuren voor een eindeloze variatie en de mogelijkheid om direct in te spelen op trends. 

Direct informatie opvragen

Chrysanten verzorgen

Wij streven er naar om altijd de beste kwaliteit chrysanten te telen. Hoe beter en sterk de bloem, hoe langer er van de schoonheid genoten kan worden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de bloemen goed verzorgd worden, dan haal je het maximale uit de schoonheid die wij als chrysantenkwekerij bieden.

Wat jij comfortabel vindt, vindt de chrysant ook comfortabel.

  • Om te beginnen met een gouden oude. Het is vast al bekend maar toch:  snijd de takken van de chrysanten schuin schuin af.
  • Wij mensen houden het niet de hele dag vol in direct zonlicht, de chrysanten ook niet. Ze houden het langer vol als ze in de schaduw staan.
  • Net als wij staat deze witte chrysant ook niet graag in de tocht. Houd de bloemen daarom uit de tocht maar op een plek met een constante temperatuur.
  • Chrysanten drinken net als mensen graag water. Ververs het water daarom met enige regelmaat. Zorg daarom altijd dat je begint met een schone vaas. Spoel deze zo nodig voor de zekerheid een keertje uit. Vul deze vaas met schoon, lauw water.
  • Tot slot. Zorg ervoor dat er geen bladeren in het water hangen. Onthoud: takken moeten drinken, bladeren moeten ademen.